Ik ben Robin Berkelmans (1976) en ik werk vanuit ‘s-Hertogenbosch. Sinds jaar en dag train ik verschillende disciplines van dans, beweging en meditatie en wil dit graag delen met diegene die daar ook interesse in heeft. Mijn focus is gericht op authenticiteit, mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Ik heb een achtergrond als professionele danser en fysiek acteur en ben ook docent in dit veld. Op verschillende HBO vakopleidingen leid ik de volgende generatie podiumtalenten op in lichaamsbesef, -bewustzijn en aanwezigheid.

Ik geef les bij de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans (voorheen ‘De Theaterschool’), de Fontys Dansacademie in Tilburg, Vooropleiding Hedendaagse Dans in Den Bosch en Theaterschool de Trap in Amsterdam. Verder ben ik de nederlandse vertegenwoordiger van l’Art du Chi, een franse school in Tai Chi Chuan en Chi Kung.

Lichaamswerk

Dagelijkse beweging herinnert ons aan het leven zelf. Leven is een continu proces van creatie en manifestatie. Wanneer het toegelaten wordt, resoneert onze beweging met de unieke kant hiervan.

En dus, het pad van lichaamswerk volgt het spontane leven, en gaat op in authenticiteit.”