In deze steeds sneller wordende maatschappij hebben we nooit tijd, wordt er van alles van ons verwacht en worstelen we met onze gezondheid en alledaagse dingen.

Stress hebben we zeker nodig in het leven. Zonder stress, geen leven. Het lichaam is in staat zichzelf aan te passen aan verschillende omstandigheden. Het is flexibel. Je wilt juist voorkomen dat je die flexibiliteit niet hebt. Als je altijd in die stress-stand staat, moet je namelijk ook terug kunnen veranderen op het moment dat je kunt ontspannen.

Pas op het moment dat je niet meer kunt schakelen en je geen controle meer hebt over een situatie, dát is wat stress slecht maakt. Natuurlijk is de een gevoeliger voor stress dan de ander. Dat kan genetisch bepaald zijn, maar ook ervaringen en ontwikkelde coping-mechanismen hebben hier invloed op.

Bij Sooss maken we mensen weerbaarder en leren we ze vaardigheden om beter met stress om te kunnen gaan. Daarbij helpen wij mensen ook een vorm van ontspanning te vinden, zodat zij ook iets hebben om naar toe te schakelen. Wat voor de een pure ontspanning is, hoeft voor de ander helemaal niet te werken. Het is dus iets heel persoonlijks. Daarom biedt Sooss verschillende manieren van ontspanning aan. Denk aan yoga, massages, meditatie of ontspanning in actieve vormen van beweging. Maar denk ook aan ontspanning in de vorm van culturele events, wandelingen door de natuur of samen picknicken in de binnentuin!

https://sooss.salonware.nl/portal/reserveren/stap2/?addProduct=