This is just some placeholder text. Click to edit it.

Je SOA test afhalen bij Sooss.

Bij Sooss is het mogelijk om je SOA test af te halen wanneer dat nodig is.

Wij werken samen met de soapoli-online. Zij staan voor kwaliteit, dienstverlening, persoonlijkheid en streven naar de hoogst haalbare service. Klazien Visser en Marlous Lasschuyt, de oprichters van Soa-poli-online, hebben beide jarenlang gewerkt voor een soapoli van de GGD. Zij zijn in 2012 dit initiatief gestart nadat ze in de spreekkamer steeds meer mensen zagen die liever in alle anonimiteit op soa willen testen, het liefst zonder een gesprek met een arts of verpleegkundige. Er was naar hun mening te weinig betrouwbaar aanbod op internet. Dus ze besloten dit gat in de soazorg zelf op te vullen door een online soapoli op te richten.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, werken zij uitsluitend met professionele en gecertificeerde partners.

Klazien en Marlous zijn beiden BIG-geregistreerde verpleegkundigen. Gezamenlijk met onze partners R. van der Ham (dermatoloog en tevens medisch-inhoudelijk eindverantwoordelijk, Peter Leusink (huisarts en Nederlands bekendste seksuoloog) en Medisch Diagnostisch Centrum STAR maken zij het mogelijk je betrouwbare soa-testen aan te bieden en je te voorzien van deskundig advies.

Welke SOA testen liggen er in Tilburg?

Code       Soatest                                                                        prijs

1             Chlamydia labtest                                                       35,00
9             Chlamydia en gonorroe labtest                                    51,95
21           Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest                 61,95
15           Syfilis labtest                                                              32,00
16           HIV labtest                                                                 32,00
17           Syfilis en HIV labtest                                                    42,00
18           Hepatitis B labtest                                                       32,00

Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort?

Medewerkers van Sooss mogen en zullen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op soapoli-online.nl wat je wilt kopen. Bekijk de soa-testwijzer op de site voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit, neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online. Zij helpen jou graag verder.

Hoe gaat het in zijn werk?

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe de procedure eruit ziet. In plaats van bestellen via de site haal jij je test op bij Sooss. Zodra je de test in huis hebt activeer je je test met je activeercode en zo kunnen de soapoli-online jou de uitslag verstrekken.

Vragen? Neem gerust contact op met: info@soapoli-online.nl