NIEUW Josjes Dailymeal inspired by Sooss

Sooss gaat het over een andere boeg gooien. Helpen aan een gezondere basis en een gezondere leefomgeving. Meer eiwitten, meer groenten, meer kleur. Vis, vlees of vega. Elke dag vers bereid. Zowel te koop bij Sooss of te bestellen via thuisbezorgd bij Josjes daily meals.

Na een lange dag hard werken eindelijk languit op de bank thuis. Zelf koken gaat ’em echt niet meer worden, maar wat als je de kans zou hebben toch een verantwoorde maaltijd binnen te krijgen? Onder de knop van thuisbezorgd, net zo makkelijk als de pizza of de dunner kebab, presenteren wij jullie vanaf deze week Josjes daily meals, inspired by Sooss en created door Josje.

Wij zijn van mening dat er niet zoiets is als een slecht voedingsmiddel, er is hoogstens zoiets als een slechte basis. Om te bepalen of iets gezonds is moet je het namelijk altijd in de context bekijken. Wel wordt het ons niet makkelijk gemaakt om een goede basis te creëeren met het aanbod van pizza’s, kapsalons en dunner kebabs in overvloed.

Jullie hebben vast wel lekkere recepten die binnen deze kaders passen, dachten wij zo. Stuur ze op naar tess@sooss.nl en misschien is jouw recept straks wel te bestellen!! Lekker samen eten!

Tot Sooss!