Ontmoet onze Soossers!

 

17239833_10210788152731316_6031701225939189750_okopie

Rob van den Dobbelsteen

We stellen Rob even aan je voor.
Deze ondernemende, passievolle man ziet het leven als een feestje wat gevierd moet worden. Samen met Janneke, wil hij met zijn visie de wereld versieren. En wat is er een betere manier om dat te doen in een huiskamer vol verbinding, ontplooiing en plezier?
Rob is sinds 2012 actief als masseur en life-coach. Hij heeft zich vanuit zijn wellnessmassage en coaching opleiding gespecialiseerd en laat zijn handjes graag wapperen bij diverse massage vormen. En dat doet hij toch goed!
Maar dat is niet alles, Rob is een ras echte marketeer en weet hoe hij een bedrijf uit de grond moet stampen. Hier is Tilburg Massage een mooi voorbeeld van. Wat als goed lopende praktijk al een paar jaar in hartje Tilburg gevestigd is.
Maar live is deze man natuurlijk nog veel interessanter, dus hop een keer binnen en maak een praatje met hem!

 

janneke-wit

Janneke Keij

Achter elke grote man, staat een nog grotere vrouw. 

Ook al is ze maar 159 en een halve cm lang. Janneke is medegrondlegger van Sooss en een vrouw met een missie. Als arts heeft zij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in vitaliteit en bij Sooss gaat zij deze twee werelden samenbrengen. Haar doel? De zorg toegankelijker maken en de vitaliteitsarts op de kaart zetten, om mensen nog beter te kunnen helpen. Buiten Sooss is ze met regelmaat op de poli van het Centrum Gezond Gewicht van het Erasmus MC te vinden en geeft ze ook nog eens les bij het Chivo kennisinstituut. Soossen doet ze het liefst met een knot in het haar in een oude joggingbroek lekker thuis met een boekje, maar van de sauna of lekker buiten zijn in de natuur is ze ook niet vies. Omstanders omschrijven haar als lief, oprecht en zorgzaam en met haar kennis, eigenwijsheid (en laten we eerlijk zijn, controlefreak dat ze is!) is zij zeker een goed tegenwicht voor de af en toe wat “zweverige” Tess en Rob.

 

img_2216-150x150kopie

  Tess Olijerhoek

En dan hebben we nog de derde van het stel, onze manager Tess.  Te benoemen als de bevlogen chaoot met het creatieve brein en een groot hartje. Van website tot de raamtekeningen, ze draait haar hand er niet voor om. Daarnaast is ze ook te vinden in Sooss als masseuse, gastvrouw, coach en beeldend therapeut. Kortom, ze zit niet stil bij ons! Tess is sinds 2013 afgestudeerd en actief als beeldend therapeut, in de kinder- en jeugdpsychiatrie maar ook te werk geweest op de PAAZ-afdeling. In het afgelopen jaar heeft zij zich ontwikkeld als masseuse en werkte bij Rob in de praktijk.

Verder heeft Tess een liefde voor kunst en muziek en is dus regelmatig te vinden in een concertzaal, museum of festival. Ze is daarom ook erg in haar nopjes met de culturele evenementen die bij ons gaan plaats vinden.

Dat is Tess in een notendop. Maar natuurlijk kun je ook met haar een kopje thee komen drinken of een liedje komen zingen. Waar je zin in hebt!

 

 

img_2328

   Jamie Linkels

   Deze fanatieke beweger, Jamie, vult ons team mooi aan.

Deze docent lichamelijke opvoeding is altijd op zoek naar balans in het leven. Voor zowel zichzelf als voor anderen. Op het ROC Tilburg verveeld hij studenten met zijn passie voor sport en daarnaast heeft hij nog zijn eigen bedrijfje                                            waar hij mensen helpt met persoonlijke en lichamelijke (levens)veranderingen, weerbaarheids- en EHBO trainingen.

Jaimy heeft op een redelijk niveau basketbal gespeeld en daarnaast probeert hij zeer regelmatig te fitnessen. Verder is hij een echte theeleut en mag je hem ’s nachts wakker maken voor zijn quilty pleasure, chocolade.

Hij is altijd zeer geïnteresseerd in het verhaal achter de mens en wat hen beweegt. Dus wil jij lekker komen Soossen om jouw verhaal te vertellen, zoek hem op.