Maak kennis met de vrienden van Sooss

 

chivo logo

Chivo

Chivo is opgericht in 2004 om kennis te verzamelen over vitaliteit en leefstijl. Informatie over deze gebieden was toen zeer gefragmenteerd. Wij hebben gemeend, dat het zo belangrijk is voor ons welzijn, dat we er een hele organisatie omheen hebben gebouwd, waarmee we wetenschappelijke publicaties verzamelen, beoordelen en vertalen naar praktische richtlijnen en vaardigheden, die we vervolgens toetsen in de praktijk. Kortom, een kennisinstituut vitaliteit & leefstijl.

chivo.nl

 

 logo-erasmus

Erasmus Centrum Gezond Gewicht

Het Centrum Gezond Gewicht is een tertiair centrum dat zich richt op de diagnostiek en behandeling van zeldzame oorzaken voor obesitas.

erasmusmc.nl/centrumgezondgewicht

 

logo bovv

Beroepsorganisatie voor vitaliteitsprofessionals

Sooss is aangesloten bij het BOvV sinds 2016.

bovv.nl

 

doormeal logo

Doormeal

DoorMeal is een bereiding- en bezorgservice van ‘Gezonde, verse en persoonlijk afgestemde maaltijden die aan je deur worden bezorgd’. De visie van DoorMeal luidt; “Don’t just eat, eat healthy, fresh and personalized!” Met DoorMeal hoef jij niet langer meer na te denken en/of je zorgen te maken over wat je wel of niet kan eten. DoorMeal gelooft met hun product een positieve impact te hebben op het minimaliseren van voedselverspilling, het realiseren van een hoogwaardig voedingspatroon en het toegankelijk maken van deze kwaliteit van eten voor een grotere doelgroep.

doormeal.com

logo soa-poli-online

Soapoli-online

De soapoli-online maakt het mogelijk je betrouwbare SOAtesten aan te bieden en je te voorzien van deskundig advies. Klazien en Marlous zijn beiden BIG geregistreerde verpleegkundigen die dit concept hebben opgericht. Gezamenlijk met hun partners R. van der Ham (dermatoloog en tevens medisch-inhoudelijk eindverantwoordelijk, Peter Leusink (huisarts en Nederlands bekendste seksuoloog) en Medisch Diagnostisch Centrum STAR.

soapoli-online.nl

 

Erkend_Leerbedrijf_WwN

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Sooss is een erkend leerbedrijf sinds 2017.

s-bb.nl