Yoga

Bij Sooss bieden we diverse cursussen yoga aan. Of je nu houdt van een ontspannende Mindful yoga of een lekkere sportieve BBB yoga, voor iedereen is er wat wils! De yoga wordt gegeven in kleine groepen, maximaal 10 personen. Zo wordt er veel individuele aandacht geschonken een jou en jouw niveau of wensen, daardoor kan ieder niveau mee  doen met de les.

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat ‘verbinding’ betekent. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. Het zijn serie oefeningen die kunnen helpen met het leren luisteren naar je eigen lichaam. Het gaat over gevoel en bewustwording. Het kán een manier zijn om ontspanning te vinden. Daarom biedt Sooss verschillende yoga vormen aan, lekker met de voetjes op de grond!

Op dit moment wordt onze yogazolder alleen nog maar verhuurd voor yoga lessen. Wij geven dus niet vanuit Sooss yoga, maar je kan altijd vragen wat de mogelijkheden zijn en wie er op dit moment yoga geeft.

Ben je nou zelf op zoek naar een fijne ruimte om yoga lessen te verzorgen? Dat kan dat ook bij ons! Mail naar info@sooss.nl en we kijken wat we voor je kunnen betekenen!