ZAALVERHUUR TILBURG

Zaalverhuur in Tilburg!

Zaalverhuur in Tilburg, Sooss stelt haar zolder en café beschikbaar voor diverse cursussen, borrels, voorstellingen, lezingen, exposities, workshops, trainingen, repetities,  lunch of vergaderingen.

Dus of je nu een ruimte zoekt voor je yogalessen of iets te vieren hebt, bij ons is er van alles mogelijk!

Sooss ligt in het mooie, karakteristieke Spoorzone te Tilburg. Tussen het groen van de binnentuin en de fijne café’s en restaurants Heeft Sooss een mooie thuisbasis. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, slechts 2 minuten lopen van het centraalstation en busstation. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig rondom het terrein.

Ook kunnen wij bij Sooss diverse workshops en activiteiten voor je organiseren! Voor als je bijvoorbeeld een personeelsuitje hebt of een vrijgezellenfeest. Hierbij kun je denken aan een vitaliteitsworkshop, yogaworkshop, apenkooi, hoelahoepen, dansworkshop etc. We maken er graag iets moois van samen met jou! Dus heb je ideeën en wensen, dan horen wij dat graag en gaan met jou om de tafel zitten.

Voor meer informatie over het huren van onze zaal/ruimte of vragen over de workshops, kun je mailen naar info@sooss.nl of bellen naar 0641010255.